Lange_Nieuwstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Lange_Nieuwstraat Tilburg NederlandDe kamer is gelegen op de tweede verdieping en maakt deel uit van een huis met in totaal 5 bewoners.Door de zeer centrale ligging loopt u zo het centrum van Tilburg in. De Universiteit is met de fiets binnen enkele minuten te bereiken.De keuken, badkamer (onlangs gerenoveerd) en tuin worden gedeeld.Deze kamer wordt gestoffeerd opgeleverd.

Je vind de Kamer aan de Lange_Nieuwstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Lange_Nieuwstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lange Nieuwstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lange Nieuwstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Lange Nieuwstraat in Tilburg

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lange_Nieuwstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren