Lange_Wal Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Lange_Wal Arnhem NederlandDe keuken is voorzien van een ruime koelkast, gaskookstel, vaatwasser en wasmachine! Daarnaast beschikt de ruime keuken over voldoende ruimte om heerlijk te kokkerellen met je mede bewoners. Op de 1e verdieping vind je de badkamer die je in totaal deelt met drie gezellige en nette mede bewoners die allen studerend zijn.

Je vind de Kamer aan de Lange_Wal Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Lange_Wal Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lange Wal in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lange Wal in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Lange Wal in Arnhem

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lange_Wal Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren