Langendijk Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Langendijk Gorinchem NederlandGorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station welke rijdt tussen Dordrecht en-Geldermalsen. Vanaf deze wegen zijn Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Geldermalsen en Breda binnen een half uur rijden te bereiken. Ideaal gelegen in het Hart van Nederland.In de meeste bekende winkelstraat van Gorinchem, bieden wij in het centrum van de gezellige binnenstad op de eerste etage van dit historische gebouw een appartement aan. De woning heeft één slaapkamer, en geeft zicht over de voorzijde van de woning.Het woonoppervlakte heeft een afmeting van ca. 45 m2.

Je vind de Appartement aan de Langendijk Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Langendijk Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Langendijk in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Langendijk in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Langendijk in Gorinchem

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Langendijk Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren