Langeplaat Rozenburg Nederland in Rozenburg via Huurflits

Langeplaat Rozenburg NederlandIndeling:Begane grondGemeenschappelijke toegang met brievenbussen, toegang tot de bergingen en trappenhuisDerde verdieping- Entree, ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken, meterkast, inbouwkast- Ruime woonkamer (circa 19 m2)- Luxe hangend toilet met fonteintje- Aan de voorzijde bevindt zich aan deze zijde de slaapkamer met inbouwkast en toegang tot het balkon- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, vaatwasser, koelkast met vriezer en toegang tot het aangrenzende balkon- Extra tweede balkon -Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en designradiator

Je vind de Appartement aan de Langeplaat Rozenburg Nederland  te Rozenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rozenburg aan de Langeplaat Rozenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rozenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Langeplaat in Rozenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Langeplaat in Rozenburg – Klik hier

Details van Appartement Langeplaat in Rozenburg

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Langeplaat Rozenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren