Langestraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Langestraat Enschede NederlandGeheel nieuwe studenten kamer in het centrum van Enschede.Badkamer, toilet en keuken deel je met 6 andere medebewoners. Het complex beschikt over een wasmachine en droger, waar je muntjes voor kan halen.De kamer heeft een eigen wastafel. In de kamer ligt een mooie PVC vloer.

Je vind de Kamer aan de Langestraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Langestraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Langestraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Langestraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Langestraat in Enschede

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Langestraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren