Lankampsweg Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Lankampsweg Almelo NederlandOmschrijvingRustig gelegen volledig gestoffeerde en gemeubileerde studio op 1e verdieping in stadsboerderij. Ligging aan de rand van het Stadspark en toch nabij het centrum van Almelo. Inclusief eigen parkeerplaats.Specifiek geschikt voor één persoon die TIJDELIJKE woonruimte nodig heeft.Specifically suitable for one person who needs temporary accommodation.Indeling:Entree met trapopgang naar ruime studio met moderne keuken en sanitair.

Je vind de Studio aan de Lankampsweg Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Almelo aan de Lankampsweg Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lankampsweg in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lankampsweg in Almelo – Klik hier

Details van Studio Lankampsweg in Almelo

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lankampsweg Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren