Laurabosweg Weert Nederland in Weert via Huurflits

Laurabosweg Weert NederlandIndeling:Begane grondHal met trapopgang; betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje; woonkamer met open haard en schuifpui; keuken v.v. een moderne keukeninrichting met inbouwapparatuur; betegelde bergruimte met witgoedaansluitingen.1e verdiepingOverloop; 4 slaapkamers met muurkast; betegelde badkamer douchecabine, dubbele wastafel in meubel en een wandcloset.Buiten:De tuin behorende bij de woning is gelegen aan de voor- en de zijkant en is v.v. gazon en volwassen aanplant. Er is een houten tuinhuis aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Laurabosweg Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Weert aan de Laurabosweg Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Laurabosweg in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Laurabosweg in Weert – Klik hier

Details van Huis Laurabosweg in Weert

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 127

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laurabosweg Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren