Leeuwenburgstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Leeuwenburgstraat Groningen NederlandLet op: het wordt vrijwel geheel gemeubileerd opgeleverd, wordt niet zonder meubels verhuurd (deze moeten in de studio blijven)Huurtoeslag is mogelijk (als je voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst)Het betreft een zelfstandige studio van 25m2 in de wijk Oosterhoogebrug (2,5 km van het stadscentrum)

Je vind de Studio aan de Leeuwenburgstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Leeuwenburgstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Leeuwenburgstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Leeuwenburgstraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Leeuwenburgstraat in Groningen

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leeuwenburgstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren