Leeuwensteinplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Leeuwensteinplein Arnhem NederlandGelegen in een rustige buitenwijk nabij de Velperweg10 minuten fietsen naar het centrum en de HANVolledig afgewerkt zoals op de foto’s.Bij voorkeur voor een HAN-student of welke student dan ook in Arnhem/NijmegenEr is een AH op 2 minuten lopenRegistratie beschikbaarGedeelde keuken, eetkamer en badkamer met 1 andere huisgenoot.

Je vind de Kamer aan de Leeuwensteinplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Leeuwensteinplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Leeuwensteinplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Leeuwensteinplein in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Leeuwensteinplein in Arnhem

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leeuwensteinplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren