Leeuwenstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Leeuwenstraat Rotterdam NederlandIndeling:Gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau. Trap naar de derde verdieping. De gezamenlijke entreehal geeft toegang tot alle vertrekken. De gedeelde keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, gasfornuis en wasmachine. De gedeelde badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een douche en wastafel met spiegel. Apart toilet.

Je vind de Kamer aan de Leeuwenstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Leeuwenstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Leeuwenstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Leeuwenstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Leeuwenstraat in Rotterdam

Prijs – 815.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leeuwenstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren