Leeuweriklaan Bussum Nederland in Bussum via Huurflits

Leeuweriklaan Bussum NederlandAan de rand van het prachtige Bussum-Zuid bevindt zich op de tweede woonlaag van een kleinschalig appartementen complex dit eenkamerappartement met berging. Het gebouw stamt uit de begin jaren 60, is door de jaren heen keurig onderhouden en beschikt over een liftinstallatie en berging in de onderbouw.IndelingEntree, badkamer met douche en toilet, keuken, woon/slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Leeuweriklaan Bussum Nederland  te Bussum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bussum aan de Leeuweriklaan Bussum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Leeuweriklaan in Bussum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Leeuweriklaan in Bussum – Klik hier

Details van Appartement Leeuweriklaan in Bussum

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leeuweriklaan Bussum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren