Leeuwerikstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Leeuwerikstraat DenHelder NederlandGelegen in Den Helder ligt deze karakteristieke eengezinswoning in de Leeuwerikstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 87 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 120 m2. De woning is gebouwd in 1952 en heeft een energielabel ELeeuwerikstraat is gelegen in de buurt Vogelbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Den Helder, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 43 minuten rijden.Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan 3 slaapkamers.De woning is netjes afgewerkt en bevind zich in een rustige buurt nabij scholen, openbaar vervoer en winkel.De woning wordt verhuurd voor maximaal 24 maanden en een onderdeel van de huurovereenkomst is een diplomaten clausule.

Je vind de Huurwoning aan de Leeuwerikstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad DenHelder aan de Leeuwerikstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Leeuwerikstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Leeuwerikstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Leeuwerikstraat in Den Helder

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leeuwerikstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren