Leharstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Leharstraat Tilburg NederlandAppartement (circa 50 m2) gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex van 8 appartementen. Het complex beschikt op de begane grond over een afgesloten poort, welke toegang geeft tot het binnenterrein. Op dit binnenterrein is een eigen berging, voorzien van elektra. Het binnenterrein is in gebruik als gezamenlijke binnentuin.Via een trap is het appartement toegankelijk. Vanuit de entree van het appartement is de slaapkamer, separaat toilet en de woonkamer/ keuken bereikbaar.De ruime slaapkamer is voorzien van laminaat en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel en de wasmachineaansluitingen.De lichte woonkamer/ keuken is voorzien van laminaat en biedt toegang tot het balkon op het westen. De keuken is uitgerust met een hoekopstelling, voorzien van spoelbak, afzuigkap, 4- pits gaskookplaat en een combi,-magnetron.Het appartement beschikt over een eigen CV installatie en het gehele appartement is voorzien van rolluiken.

Je vind de Appartement aan de Leharstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Leharstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Leharstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Leharstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Leharstraat in Tilburg

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leharstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren