Lekstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Lekstraat Apeldoorn NederlandOp een mooie locatie, met vrij uitzicht gelegen, gemeubileerd drie kamerappartement op de 1e etage met twee balkons en zeer ruime berging in de onderbouw. Een voormalig vier kamerappartement (ca.90m2), hierdoor een extra grote woonkamer over de gehele lengte van het appartement. Het appartementencomplex is gebouwd in 1960 en wordt verwarmd middels een CV ketel. Indeling: entree, hal, moderne meterkast en toilet. Lichte woonkamer met laminaatvloer en toegang tot een zonnig balkon gelegen op het westen. Hierdoor heeft u een heerlijke middag en avondzon. Dichte keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot het tweede balkon, twee slaapkamers en douchegelegenheid met inloopdouche en wastafelmeubel.

Je vind de Appartement aan de Lekstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Lekstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lekstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lekstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Lekstraat in Apeldoorn

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lekstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren