Lengweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Lengweg Rotterdam NederlandEntreeJe komt de woning binnen in de hal. Hier heb je de meterkast en het afzonderlijk toilet. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken in de woning.Woonkamer en keukenZeer lichte woonkamer met open keuken en aangrenzend balkon. De keuken is voorzien van hoogwaardig inbouwapparatuur:- Keramische kookplaat- Combi-oven- Vaatwasser- Koelkast en vriezerDe keuken heeft een sublieme uitstraling door het granieten werkblad en de glanzend witte kastjes.

Je vind de Appartement aan de Lengweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Lengweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lengweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lengweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Lengweg in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lengweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren