Leopoldstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Leopoldstraat Rotterdam NederlandEntree geeft toegang tot de hal en die geeft toegang tot alle vertrekken in het appartement. Ruime woonkamer, gelegen aan de achterzijde met toegang tot de keuken. Lichte slaapkamer gelegen aan de voorzijde. De tweede kamer is nu ingericht als babykamer, maar is ook ideaal als slaapkamer of studeerkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel en toilet. De keuken is voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, wasmachine en geeft toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Leopoldstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Leopoldstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Leopoldstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Leopoldstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Leopoldstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leopoldstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren