Leostraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Leostraat Eindhoven NederlandVanuit de hal toegang tot alle vertrekken.De woonkamer is voorzien van een open keuken met veel lichtinval en goed ingedeeld.De slaapkamer is ruim (12m2) met veel lichtinval.Slaap-/werkkamer biedt voldoende ruimte om een werkkamer te creëren of een inloopkast te maken.De badkamer is voorzien van een douche en tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger is aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Leostraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Leostraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Leostraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Leostraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Leostraat in Eindhoven

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leostraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren