Lepelaarstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Lepelaarstraat DenHaag NederlandOver dit huisGestoffeerde studio, gelegen in de kindvriendelijke wijk Ypenburg in Den Haag. Nabij winkels, openbaar vervoer en de ring.Indeling:De gestoffeerde studio, gelegen op de begane grond en eerste verdieping, is voorzien van een nette visgraat pvc vloer, nieuwe open keuken en badkamer.

Je vind de Studio aan de Lepelaarstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Lepelaarstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lepelaarstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lepelaarstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Lepelaarstraat in Den Haag

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lepelaarstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren