Letlandsestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Letlandsestraat Rotterdam NederlandBegane grond: Open portiek met trap naar de woning op de eerste verdieping.1e Verdieping: Entree, hal, met de meterkast en elektra. De kamer is gelegen aan de voorzijde (ca. 6.60mx 3.20m) met marmeren schouw, kunststof kozijnen en dubbele beglazing. De gedeelde gesloten keuken (ca. 2.67mx 1.50m) is voorzien van de volgende apparatuur: een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, wasmachine, geiser voor warm water en koelkast. Via de keuken bereikt u het balkon gelegen aan de achterzijde op het Zuid-Oosten.De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet, afzuigkap en watermeter.De faciliteiten dienen gedeeld te worden met 1 persoon

Je vind de Kamer aan de Letlandsestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Letlandsestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Letlandsestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Letlandsestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Letlandsestraat in Rotterdam

Prijs – 1020.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Letlandsestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren