Leudal Ede Nederland in Ede via Huurflits

Leudal Ede NederlandIndelingBegane grond: hal met toilet en trap naar de eerste verdieping, woonkamer met openslaande deur naar de tuin en een luxe open keuken voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast.Eerste Verdieping: overloop met vaste trap naar zolder, een badkamer met douche voorzien van Grohe doucheset, wastafelkraan en een Villeroy & Boch wastafel en toilet, drie slaapkamers van respectievelijk 6,8 m², 11,9 m² of 13,4 m² en 15,7 m².Tweede verdieping: een ruime zolder van circa 25 m².AfwerkingDe vloer van de woning is voorzien van een moderne PVC vloer, een droogloopmat en witte plinten. De wanden zijn afgewerkt met glasvezelbehang.

Je vind de Huurwoning aan de Leudal Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ede aan de Leudal Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Leudal in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Leudal in Ede – Klik hier

Details van Huis Leudal in Ede

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 121

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leudal Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren