Leutscherstraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Leutscherstraat Leiden NederlandWoonkamerDe woonkamer zit op de begane grond en heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken.KeukenDe open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals:- Kookplaat- Afzuigkap- Combi oven- Koel/vriescombinatie- VaatwasserBadkamerDe luxe badkamer op de begane grond heeft een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Op de eerste verdieping is tevens een tweede badkamer met douche en wastafel.SlaapkamersOp de begane grond bevinden zich twee slaapkamers. Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers te vinden.BuitenruimteDe tuin is via de woonkamer en slaapkamers op de begane grond te bereiken.ParkerenJe auto kan je in je eigen parkeergarage parkeren, deze is aangebouwd aan het huis.

Je vind de Huurwoning aan de Leutscherstraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Leiden aan de Leutscherstraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Leutscherstraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Leutscherstraat in Leiden – Klik hier

Details van Huis Leutscherstraat in Leiden

Prijs – 1165.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 123

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leutscherstraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren