Leyweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Leyweg DenHaag NederlandIndeling: Binnenkomst in de lichte woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van een combi-magnetron, koel/vries-combinatie, afzuigkap, kookplaat en vaatwasser. Deur naar de ruime slaapkamer. Vanuit hier toegang tot de badkamer die voorzien is van douche, ingebouwde wastafel en handdoek radiator. Apart toilet en aparte ruimte voor wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Leyweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Leyweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Leyweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Leyweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Leyweg in Den Haag

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Leyweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren