Librijesteeg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Librijesteeg Rotterdam NederlandIn het hart van het centrum vindt u dit 4 kamer appartement met ca. 83m2, een ruim balkon van ca. 7.4m2 en berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de 6e verdieping van het goed onderhouden “The City Building”. Vanuit het appartement een waanzinnig uitzicht op de historische Laurenskerk. Zeer gewilde ligging direct aan de Markt en op steenworp afstand van de gezellige Meent, de Markthal, de Pannekoekstraat en de Koopgoot.

Je vind de Kamer aan de Librijesteeg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Librijesteeg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Librijesteeg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Librijesteeg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Librijesteeg in Rotterdam

Prijs – 860.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Librijesteeg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren