Lichtstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Lichtstraat Eindhoven NederlandPrachtig afgewerkt appartement gelegen in het appartementencomplex “De Baron” in het Regentekwartier te Eindhoven.Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen. Op de eerste laag (8e etage van het gebouw) ligt de woonkamer met open keuken. In de hal bevindt zich een toiletruimte en de trap naar de tweede laag.Op de tweede laag (9e etage van het gebouw) ligt een zeer ruime slaapkamer, de badkamer voorzien van ligbad, vaste wastafel en 2e toilet. Tevens is er een berging waar een aansluiting voor de wasmachine is.Dit appartement heeft geen buitenruimte. Wel een wintertuin.

Je vind de Appartement aan de Lichtstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Lichtstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lichtstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lichtstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Lichtstraat in Eindhoven

Prijs – 1387.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 103

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lichtstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren