Lichtstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Lichtstraat Eindhoven NederlandMen betreedt het appartement via de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Tevens bevindt zich hier een bergkast alwaar zich de unit van de stadsverwarming bevindt.WoonkamerDe woonkamer is royaal van opzet en staat in open verbinding met de keuken. Hierdoor ontstaat er een grote leefruimte. De woonkamer heeft een speelse indeling en doordat deze woning op een hoek gelegen zeer veel lichtinval.KeukenEen open keuken gelegen in de woonkamer. De keuken beschikt over een motorloze afzuigkap met verlichting, een oven met magnetronfunctie, een keramische kookplaat, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Aan de keuken ligt de berging.BergingDe royale berging beschikt over de elektrogroepen en aansluitingen voor de wasmachine en condensdroger.ToiletruimteDe toiletruimte is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en beschikt over een wandcloset en fonteintje.Slaapkamer 1Een riante slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. De slaapkamer is voorzien van aansluitingen voor de radio en televisie. Vanuit de slaapkamer is het royale balkon te bereiken.Slaapkamer 2De tweede slaapkamer is perfect in te richten als hobby- of studeerkamer.BadkamerDe zeer netjes afgewerkte badkamer is uitgevoerd in neutrale kleurstelling. De badkamer is royaal van opzet en beschikt over een ligbad, een douche en een vaste wastafel.

Je vind de Appartement aan de Lichtstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Lichtstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lichtstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lichtstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Lichtstraat in Eindhoven

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 103

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lichtstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren