Liesveldstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Liesveldstraat Tilburg NederlandDe woningen zijn met elkaar verbonden middels de garages. Via de voordeur betreedt u de woning waartoe u toegang heeft tot de ruime tuingerichte woonkamer, woonkeuken, inpandige garage, separaat toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.Op de eerste verdieping heeft de woning een ruime overloop met drie ruime slaapkamers. De badkamer is eveneens ruim en voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafels. Tevens is er op deze verdieping nog een kleine berging.In de nabije omgeving zijn diverse speeltuinen, scholen en kinderopvang, sportaccommodaties, winkelcentra Heijhoef & Dalem. Ook het Wilhelminakanaal is vlakbij. De woningen zijn gelegen aan een autoluwe straat met voldoende parkeergelegenheid. Ook de uitvalswegen naar Eindhoven, Breda en ‘s-Hertogenbosch zijn in korte tijd te bereiken.

Je vind de Huurwoning aan de Liesveldstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Liesveldstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Liesveldstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Liesveldstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Liesveldstraat in Tilburg

Prijs – 1155.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 140

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Liesveldstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren