Liesveldstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Liesveldstraat Tilburg NederlandNu te huur, ruime eengezinswoning met garage type ‘cirkelwoning’. Indeling van de woning:Via de hal/entree betreed je deze ruime 4-kamer woningen. Vanuit de entree (met toegang tot het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping) zijn zowel de keuken, woonkamer (ca. 35 m2) als garage bereikbaar. De ruime dichte woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd, welke veelal aan het water gelegen is. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (resp. 13, 12 en 11 m2). Tevens is hier de luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel en een bergruimte. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A. Daarnaast is de woning aangesloten op het stadsverwarmingsnet van het energiebedrijf. In de warmwatervoorziening wordt voorzien door een warmte wisselaar op de stadsverwarming.De woning is zeer centraal gelegen op een mooie locatie in “tuindorp de Kievit” in de wijk Reeshof Tilburg. In de directe nabijheid van het gezellige grote winkelcentrum “Heyhoef” . Ook zijn er voldoende sportaccommodaties en scholen in de directe nabijheid. In het bruisende centrum van Tilburg ben je in 15 minuten. Openbaar vervoer voorzieningen zijn optimaal. Ook beschikt de wijk de Reeshof over een eigen NS station.

Je vind de Huurwoning aan de Liesveldstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Liesveldstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Liesveldstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Liesveldstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Liesveldstraat in Tilburg

Prijs – 989.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Liesveldstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren