Lieven_de_Keylaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Lieven_de_Keylaan Utrecht NederlandIndeling: Slaapgedeelte, woonkamer voorzien van grote ramen en een open keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Nette badkamer voorzien van hangend toilet, douche en wastafel.

Je vind de Studio aan de Lieven_de_Keylaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Lieven_de_Keylaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lieven de Keylaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lieven de Keylaan in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Lieven de Keylaan in Utrecht

Prijs – 755.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lieven_de_Keylaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren