Limapad Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Limapad Utrecht NederlandDe tram brengt je met de tram binnen 12 minuten naar Utrecht Centraal Station. De oppervlakte van de studio’s is circa 16m² en elke studio is volledig gemeubileerd en gestoffeerd met een bed, bureau, badkamer en keuken. Het gebouw biedt een lounge- en ontmoetingsruimte, media-/gameroom, wasserette en studeerkamer.

Je vind de Studio aan de Limapad Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Limapad Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Limapad in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Limapad in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Limapad in Utrecht

Prijs – 435.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Limapad Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren