Limmerhoek Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Limmerhoek Alkmaar NederlandIndeling:Op de begane grond komt u binnen in de woonkamer en keuken. Via de wenteltrap komt u in de eventuele extra slaapkamer, tevens is er opbergruimte onder dit extra eenpersoonsbed. Grenzend aan deze kamer kom je bij de badkamer en master bedroom. Vanuit deze kamer is tevens het ruime dakterras bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Limmerhoek Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Limmerhoek Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Limmerhoek in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Limmerhoek in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Limmerhoek in Alkmaar

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Limmerhoek Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren