Lindenweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Lindenweg Hengelo NederlandNa je reis hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van meubels, koffer en laptop meenemen en je verhuizing is gedaan! Door het behoud van de robuuste betonconstructie heeft het gebouw een industriële uitstraling met een zeer warme uitstraling.Er zijn ook veel gemeenschappelijke ruimtes naast uw privékamer. Houd er rekening mee dat de was binnen de all-in prijs valt. Een fietsenstalling waar je je fiets veilig kunt stallen.

Je vind de Kamer aan de Lindenweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Lindenweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lindenweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lindenweg in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Lindenweg in Hengelo

Prijs – 545.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lindenweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren