Lindenweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Lindenweg Hengelo NederlandIndeling:De woning kijkt uit op de begane grond waardoor deze zeer goed te bereiken is. De lange gang van het appartement leidt naar alle kamers.De woonkamer is praktisch (35m2) met veel raampartijen en een schuifpui die uitkomt op uw eigen privé terras/tuin. De authentieke gaskachel en de hoge plafonds maken het geheel compleet. Aan de woonkamer grenst het terras welke over de gehele breedte van de kamer loopt waar ook de keuken loopt.De aparte gesloten keuken is groot en voorzien van alle apparatuur zoals een oven, magnetron, inductiekookplaat en een koel/vriescombinatie.Er is een consultatieve slaapkamer te huur direct naast de woonkamer.De slaapkamer is ruim 40m2 met eventueel een eigen houtkachel.Separaat toilet en wasruimte op de gang achter de eigen keuken.Aparte douche op de eerste verdieping van het gebouw.Kortom een heerlijke bovenwoning met een oppervlakte van 85m2 en dichtbij het centrum en vele voorzieningen.

Je vind de Kamer aan de Lindenweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Lindenweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lindenweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lindenweg in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Lindenweg in Hengelo

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lindenweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren