Lindenweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Lindenweg Hengelo NederlandAll in kamers beschikbaar met het concept rust en privacy in Hengelo nabij het centrum en veel faciliteiten. Daarom wordt de campus van de UTwente ca. 10 minuten met de fiets. Deze kamers zijn voor minimaal drie maanden en maximaal twaalf maanden (verlengbaar). Na twaalf maanden mag je verder, onder dezelfde voorwaarden.Je kamer heeft een gedeelde badkamer en keuken. De studio’s zijn ook volledig gemeubileerd (op aanvraag): na je reis hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van meubels, je koffer en laptop meenemen en je verhuizing is gedaan! Door de robuuste betonconstructie te behouden heeft het gebouw een industriële uitstraling met een zeer warme uitstraling.

Je vind de Kamer aan de Lindenweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Lindenweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lindenweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lindenweg in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Lindenweg in Hengelo

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lindenweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren