Lindenweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Lindenweg Hengelo NederlandDe woning bevindt zicht op de begane grond waardoor het geheel makkelijk te bereiken is. De lange ruime hal van het appartement komt uit in alle vertrekken. De woonkamer is praktisch (35m2) met veel raampartijen en een schuifpui wat uitkomt in je eigen privé terras/tuin. De authentieke gaskachel en de hoge plafonds maken het geheel af. Aan de woonkamer grenst het terras wat over de gehele breedte van de kamer loopt waarbij je tevens uitzicht hebt op de keuken.De aparte gesloten keuken is groot en voorzien van alle apparatuur zoals een, oven, magnetron, koken op inductie en een koelkast / vriezer.

Je vind de Huurwoning aan de Lindenweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Hengelo aan de Lindenweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Lindenweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Lindenweg in Hengelo – Klik hier

Details van Huis Lindenweg in Hengelo

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lindenweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren