Lindenweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Lindenweg Hengelo NederlandIndelingIngang. Ruime woonkamer ensuite met eet- en slaapgedeelte. Aparte keuken met o.a. een kookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. Badkamer met inloopdouche, toilet (recent gerenoveerd). Ruim zonnig terras aan de voorzijde. Tevens beschikt de woning over een berging die te bereiken is via een achterom. Daar vind je ook de wasmachine.

Je vind de Studio aan de Lindenweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Hengelo aan de Lindenweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lindenweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lindenweg in Hengelo – Klik hier

Details van Studio Lindenweg in Hengelo

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lindenweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren