Lingestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Lingestraat Groningen NederlandMooi appartement met tuin. Het appartement heeft een woonkamer, keuken met koelkast en fornuis, 1 slaapkamer, tuin en badkamer. Door de gehele woning ligt een laminaatvloer. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen.

Je vind de Appartement aan de Lingestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Lingestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lingestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lingestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Lingestraat in Groningen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lingestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren