Lipperkerkstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Lipperkerkstraat Enschede NederlandTe huur gemeubileerde kamer nabij centrum Enschede €400,- excl. per maandDe kamer is gelegen in een woning welke wordt gedeeld met drie andere huurders. De woning beschikt over een gezamenlijke woonkamer, een keuken voorzien van divers apparatuur en een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.De kamer is voorzien van een laminaatvloer en is ongeveer 20 m2. De kamer is gemeubileerd met een bed met matras, kledingkast en een bureau met stoel.Voorschot voor gas en elektra bedraagt €75,- per maand.

Je vind de Kamer aan de Lipperkerkstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lipperkerkstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lipperkerkstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Lipperkerkstraat in Enschede

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lipperkerkstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren