Lipperkerkstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Lipperkerkstraat Enschede NederlandIndeling:Begane grond:Hal/entree, trap naar de eerste verdieping, separaat toilet, toegang tot de ruime woonkamer en halfopen keuken welke is voorzien van een koelkast, vriezer, oven, gasfornuis met afzuigkap en vaatwasser. Tevens biedt de keuken toegang tot de ruime tuin welke voorzien is van een schuur.Eerste verdieping:Overloop, trap naar de tweede verdieping, drie slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.Tweede verdieping:Overloop, opstelplaats voor de wasmachine en de derde slaapkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Lipperkerkstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Enschede aan de Lipperkerkstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Lipperkerkstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Lipperkerkstraat in Enschede – Klik hier

Details van Huis Lipperkerkstraat in Enschede

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 125

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lipperkerkstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren