Lissabonpromenade Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Lissabonpromenade Utrecht NederlandJe hebt de keuze uit twee- en driekamerappartementen van circa 48 m2 tot circa 76 m2, met een huurprijs vanaf circa € 808,06 tot circa € 1.090,69 per maand (excl. servicekosten). Dus altijd een woning die bij jouw wensen past. Kies je voor een fijn en comfortabel tweekamerappartement of een ruim driekamerappartement om in thuis te komen? De woningen zijn voorzien van een woonkamer met keuken, slaapkamer(s), moderne badkamer en separaat toilet.In de woonblokken worden 454 appartementen gerealiseerd met gezamenlijke binnentuinen en er is ruimte voor parkeren en het stallen van fietsen.

Je vind de Appartement aan de Lissabonpromenade Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Lissabonpromenade Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lissabonpromenade in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lissabonpromenade in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Lissabonpromenade in Utrecht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lissabonpromenade Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren