Lissabonstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Lissabonstraat Groningen NederlandEen volledig gemeubileerd appartement op de begane grond gelegen aan de Westerhaven, Groningen. Het ligt heel dicht bij het centrum. Met een wandeling van 2 minuten bereikt u de vismarkt.Het heeft een woonkamer met een open keuken, een badkamer met toilet, een wastafel en een doucheruimte, evenals een aparte slaapkamer. Er is zelfs een kleine tuin aan de voorkant van het appartement waar u kunt planten en barbecuefeesten kunt houden.

Je vind de Appartement aan de Lissabonstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Lissabonstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lissabonstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lissabonstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Lissabonstraat in Groningen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lissabonstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren