Lisstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Lisstraat Rotterdam NederlandIndeling:Gezamenlijk portiek, van waaruit u het appartement op de eerste verdieping betreedt.De woning heeft twee mogelijke ingangen, zodat u het appartement naar eigen wens kunt indelen. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de eerste, kleinere slaapkamer en daarnaast de woonkamer. Een praktische vierkante ruimte met grote raampartijen aan de straatzijde.Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer, wederom een prachtige vierkante ruimte, welke toegang geeft tot het balkon. Op het balkon zit je ’s middags heerlijk in de zon, met uitzicht op de binnentuinen van de buren.Aan de achterzijde is tevens de keuken gelegen, voorzien van een net keukenblok, van waaruit ook het balkon te betreden is. De badkamer is gelegen naast de keuken en beschikt over een douche, wastafel en toilet.In de onderbouw bevindt zich de berging die bij dit appartement hoort.

Je vind de Appartement aan de Lisstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Lisstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lisstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lisstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Lisstraat in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lisstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren