Livingstonelaan Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Livingstonelaan Utrecht NederlandIndeling:Afgesloten entree met intercom/trappenhuis, lift en toegang tot eigen berging.4e Verdieping:Het driekamerappartement is met hart en ziel gerenoveerd en tevens heerlijk licht te noemen. Vanuit de hal kom je in de woonkamer die op het oosten is gesitueerd. De ochtendzon zorgt ervoor dat het balkon het ideale plekje is om dadelijk in de zomer te ontbijten en van een kopje koffie te genieten.Vanuit de keuken kun je de avondzon onder zien gaan terwijl je heerlijk aan het koken bent. De keuken is voorzien van een luxe inrichting voorzien van luxe inbouwapparatuur en veel bergruimte en een L-vormige keukeninrichting voorzien van een diep granieten aanrechtblad en dus veel werkruimte. Het appartement is verder voorzien van twee nette slaapkamers van een mooi formaat. Een aan de galerijzijde en een grenst aan het balkon die derhalve vanuit de slaapkamer te bereiken is.Tussen de twee slaapkamers bevinden zich de badkamer en separaat het toilet. Beiden zijn zoals het gehele appartement hoogwaardig en zeer luxe gerenoveerd. Het toilet is volledig betegeld, voorzien van een zwevend toilet en een fontein. De badkamer is eveneens volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, handdoekradiator en een inloopdouche. Kortom verder niets meer aan doen!

Je vind de Appartement aan de Livingstonelaan Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Livingstonelaan Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Livingstonelaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Livingstonelaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Livingstonelaan in Utrecht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Livingstonelaan Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren