Loderstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Loderstraat Rotterdam NederlandComfortabel huis tegenover het metrostation. Metro duurt 5 minuten naar Rotterdam Centraal en 30 minuten naar Den Haag Centraal.Diverse andere openbaar vervoermiddelen zoals bussen, trams en treinen in de buurt.Rustige buurt en omgeven door groene natuur. Supermarkten zijn op loopafstand.Het appartement heeft twee balkons en de slaapkamer heeft directe toegang tot het grootste balkon met mooi uitzicht op bomen in de omgeving. Het andere balkon is toegankelijk vanuit de gemeenschappelijke ruimte.

Je vind de Kamer aan de Loderstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Loderstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Loderstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Loderstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Loderstraat in Rotterdam

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loderstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren