Loevesteinlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loevesteinlaan DenHaag NederlandIn de avondzon genieten van het stedelijk uitzicht, waarbij het appartement ook nog eens instapklaar is, wie wil dat niet? De toplaag appartementen bieden net dat beetje extra luxe en comfort. Je hoeft alleen je inboedel te (laten!) verhuizen en je kunt gaan genieten van je nieuwe woning. PVC vloer in de gehele woning Woonoppervlakte 83m² Balkon op het zuidwesten Luxe open keuken met inbouwapparatuur 3 slaapkamers Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet Voorzien van vloerverwarming

Je vind de Appartement aan de Loevesteinlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loevesteinlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loevesteinlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loevesteinlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loevesteinlaan in Den Haag

Prijs – 1335.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loevesteinlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren