Loevesteinlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loevesteinlaan DenHaag NederlandJullie wonen samen in dit leegstaande gebouw, in afwachting van toekomstige ontwikkelingen, zoals sloop, verkoop of renovatie. Jullie verblijfsduur is onzeker, de opzegtermijn is wederzijds 28 dagen. Deze woonruimte is voorzien van (tijdelijke) keuken en badkamer.

Je vind de Kamer aan de Loevesteinlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Loevesteinlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Loevesteinlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Loevesteinlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Loevesteinlaan in Den Haag

Prijs – 195.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loevesteinlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren