Lokerstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Lokerstraat Heerlen NederlandDe entree geeft toegang tot de hal welke uitkomt in de ruime woonkamer met open keuken voorzien van keukenblok. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer met wastafel, inloopdouche en wasmachineaansluiting. Het toilet is separaat op de gang.In de onderbouw bevindt zich een separate berging.

Je vind de Appartement aan de Lokerstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Lokerstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lokerstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lokerstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Lokerstraat in Heerlen

Prijs – 740.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lokerstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren