Lombardstraat Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Lombardstraat Dordrecht NederlandDe woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, nieuwe en moderne cv-ketel en optimale isolatie.Het appartement heeft een eigen ingang.Lichte woonkamer (+/- 25m2) met toegang tot de achtertuin. De semi-open keuken is geheel nieuw en beschikt over een oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.Slaapkamer aan de voorzijde (+/- 20 m2) Het is een rustige straat, in dit geval maakt het niet uit dat het aan de voorzijde ligt.Badkamer is gewoon prachtig. Kijk alsjeblieft naar de foto’s..moet ik nog meer zeggen?Apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Lombardstraat Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Lombardstraat Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lombardstraat in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lombardstraat in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Lombardstraat in Dordrecht

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lombardstraat Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren