Lombardstraat Ravenstein Nederland in Ravenstein via Huurflits

Lombardstraat Ravenstein NederlandDe entree is gelegen aan de Lombardstraat, dit is tevens de entree naar de gezamenlijke fietsenberging en een extra eigen berging. Via de trap komt u in uw eigen appartement met ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een berging voor de aansluiting van de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Lombardstraat Ravenstein Nederland  te Ravenstein nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ravenstein aan de Lombardstraat Ravenstein Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ravenstein. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lombardstraat in Ravenstein wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lombardstraat in Ravenstein – Klik hier

Details van Appartement Lombardstraat in Ravenstein

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lombardstraat Ravenstein Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren