Lombardstraat Vlissingen Nederland in Vlissingen via Huurflits

Lombardstraat Vlissingen NederlandOmschrijvingMiddenin het gezellige centrum van Vlissingen, in de Oude Binnenstad, nabij de winkels, restaurants en de kade, ligt dit prachtige en ruime appartement. Het pand is gebouwd in 1850, heeft een woonoppervlak van 135 m2.Het appartement heeft twee woonlagen. Op de eerste woonlaag vind je de ruime woonkamer en de mooie keuken, voorzien van een modern keukenmeubel met een combi-oven, afzuigkap én kookeiland.Via de trap kom je op de tweede woonlaag. Hier vind je een ruime slaapzolder en toegang tot de ruime badkamer, met 2 wastafels, een douche en een ligbad.De woning is niet gemeubileerd.

Je vind de Appartement aan de Lombardstraat Vlissingen Nederland  te Vlissingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlissingen aan de Lombardstraat Vlissingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lombardstraat in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lombardstraat in Vlissingen – Klik hier

Details van Appartement Lombardstraat in Vlissingen

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 135

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lombardstraat Vlissingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren