Londenstraat in Enschede via Esteon

LondenstraatTe huur voor €420,- per maand: een 1-kamer huis met werkenden met een oppervlakte van 11m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Voorzieningen: Open haard, aparte WC, parkeermogelijkheid, vlakbij supermarkt, dubbel glas, ligbad, wasmachine, internet / TV, lift of begane grond.. Voldoet deze woning aan jouw wensen?

Je vind een Huis met werkenden te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Enschede aan de Londenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis met werkenden te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis met werkenden te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede – Klik hier

Details van Huis met werkenden te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede

Prijs – 420.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Londenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren