Looiersgracht Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Looiersgracht Maastricht NederlandBegane grondCentrale verzorgde entree voor 3 appartementen met intercominstallatie en brievenbussen.Tevens bevinden zich hier de meterkasten en een gezamenlijke fietsenberging met een nette tegelvloer.1e verdiepingVia het trappenhuis is de eigen voordeur bereikbaar.Eigen hal (2.95 x 1.10) met toegang tot de berging (2.45 x 1.05) met wasmachine, droger en cv-installatie.Woonkamer met half open keuken (ca. 28 m2).De keuken is voorzien van een combi-oven, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en voldoende opbergruimte.Gang met apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Looiersgracht Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Looiersgracht Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Looierstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Looierstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Looierstraat in Maastricht

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Looiersgracht Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren