Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinse_Uitleg DenHaag NederlandGemeenschappelijke afgesloten hoofdentree, entree appartement begane grond, woonkamer, half-open keuken voorzien van kookplaat en oven, 2 slaapkamers , badkamer met douche, wastafel en w.c., tevens aparte w.c. met fontein, inpandige berging ca. 6 m² met de aansluiting voor de wasmachine en droger.Een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage is optioneel te huur.

Je vind de Appartement aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag

Prijs – 1215.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren