Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinse_Uitleg DenHaag NederlandDIT APPARTEMENT IS ALLEEN VOOR DE 55 PLUSSER BESTEMD, zonder inwonende kinderen / ONLY FOR PEOPLE AGED 55 YEARS AND OLDER, without resident children.HET GEBOUWIn het stadsdeel Loosduinen vindt u het fraaie woongebouw Brinckhaeghe. De woningen zijn bestemd voor de 55-plusser en biedt wonen zonder zorgen op meerdere niveaus. Geen zorgen voor nu, maar ook geen zorgen voor later. Het appartementengebouw ligt namelijk naast zorgcentrum Woonzorgpark Loosduinen. Ook vindt u in dit gedeelte van het gebouw een kapper, een wasserette en een kleine winkel waar bewoners van Brinckhaeghe gebruik van kunnen maken.Alle woningen zijn gelegen rond een open atrium. De entreehal beschikt over een glazen kap, waardoor de hal baadt in een zee van licht. Er zijn twee ruime liften aanwezig die u naar de gewenste verdieping brengen.DE WONINGGemeenschappelijke afgesloten hoofdentree, entree appartement begane grond, woonkamer met serre op ZW, halfopen keuken voorzien van kookplaat en oven, 2 slaapkamers , badkamer met douche, wastafel en toilet, tevens separaat toilet. met fontein, inpandige berging ca. 6 m² met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag

Prijs – 1215.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren