Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinse_Uitleg DenHaag NederlandMet een lift is dit appartement op de 8e etage te bereiken. De gehele woning is voorzien van grote raampartijen en is vrij van drempels. Via de ontvangsthal betreedt u de ruime woonkamer met inbouwkeuken. De serre heeft dubbele deuren, glazen wanden en naar binnen openslaande ramen.De hoofdslaapkamer is ca. 18 m2. De tweede slaapkamer ca. 9 m2 en is bijvoorbeeld als logeerkamer of werkkamer te gebruiken. De badkamer is zowel vanuit de hoofdslaapkamer als hal te bereiken en is voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.Tot slot is er een apart gastentoilet aanwezig en inpandige berging met wasmachine en droger aansluiting. In de onderbouw bevindt zich een privé berging.

Je vind de Appartement aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinse Uitleg in Den Haag

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 116

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinse_Uitleg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren