Loosduinsekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinsekade DenHaag NederlandIndeling: entree straatzijde, trap naar tweede etage, overloop met toegang tot douche, apart toilet en de keuken (1,95 x 2,38m) aan achterzijde voorzien van kookplaat en afzuigkap en wasmachine aansluiting, woonkamer (3,50 x 4,75m) aan voorzijde , voorzijkamer (2 x 3, 40m) als slaapkamer. De kamers zijn voorzien van centrale verwarming en laminaat vloer.

Je vind de Kamer aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Loosduinsekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Loosduinsekade in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Loosduinsekade in Den Haag

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren